Op zoek naar jouw droombaan?

Over Koers Oost

Koers Oost Personeelsdiensten is een regionale dienstverlener, waarbij de mens centraal staat. De kerntaak van Koers Oost Personeelsdiensten is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, aan de hand van verschillende onderdelen. Zo hebben wij veel ervaring op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratieaspecten, waar u als werkgever mee te maken krijgt. Ook hebben wij jarenlange expertise op het gebied van in- en uitstroom van personeel en zijn specialist in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar passend werk. Hierin gaan we net een stapje verder: in alles staat aandacht voor de mens centraal. Binding krijgen met uw klant of medewerker staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen de mens in kwestie leren kennen; zijn kwaliteiten, maar ook zijn kwetsbare kanten. Om vervolgens samen richting te geven aan werk.


Twee typen flexwerkers
Wanneer de functie-eisen van een vacature leidend zijn, zullen wij kandidaten aanbieden die 1 op 1 in aanmerking komen. Het tarief of uw maatschappelijke betrokkenheid kan echter ook een rol spelen. Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is dat gunstig. Gemeenten en het UWV kunnen aantrekkelijke werkgeverskortingen aanbieden in dit soort gevallen. Dankzij onze jarenlange expertise in re-integratie en contacten met sociale partners, kunnen wij daarin voor u bemiddelen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar Koers Oost Re-integratie

Onderdelen Koers Oost Personeelsdiensten
Wilt u meer weten over de verschillende onderdelen van Koers Oost Personeelsdiensten? Klik dan op een van de onderstaande links:

•    Koers Oost Uitzendbureau
•    Koers Oost Bouwdiensten
•    Koers Oost Payroll
•    Koers Oost Verzuimbegeleiding
•    Koers Oost Re-integratie