Op zoek naar jouw droombaan?

Jouw privacy

Koers Oost Personeelsdiensten respecteert jouw privacy. Wij vinden het belangrijk om jouw persoonsgegevens altijd goed te beschermen. In het kader van de AVG (Verordening Gegevensbescherming, ingangsdatum 25 mei 2018) hanteert Koers Oost Personeelsdiensten daarom een aantal belangrijke regels ter bescherming van jouw privacy.

Want om je zo goed mogelijk te kunnen helpen naar een nieuwe baan, houdt Koers Oost Personeelsdiensten een aantal gegevens van je bij. Welke gegevens dat zijn, waarom wij deze bewaren en hoelang deze worden opgeslagen, lees je in onze uitgebreide Privacy Statements.

 

Privacy statement

De regels die wij hanteren zijn binnen Koers Oost uniform, maar voor de volledigheid kun je via de downloads hieronder per vestiging de informatie over ons privacybeleid inzien:

- Privacy Statement Koers Oost Personeelsdiensten B.V. Oldenzaal

- Privacy Statement Koers Oost Personeelsdiensten B.V. Rijssen

- Privacy Statement Koers Oost Personeelsdiensten B.V. Zutphen

- Privacy Statement Koers Oost Bouwdiensten B.V. Enter
 

Gegevens wissen

Je hebt het recht om vergeten te worden. Als je wilt dat alle historie en data van jou wordt verwijderd, neem dan contact met ons op. Het is niet de bedoeling dat je ongevraagd door ons wordt benaderd of dat wij gegevens van jou opslaan waarvan je dat liever niet hebt. Laat het ons weten als dat wel het geval is. 

Voor vragen en/of verzoeken rondom jouw gegevens kun je mailen naar info@koersoostpersoneel.nl of contact opnemen met jouw intercedent.