Op zoek naar jouw droombaan?

Uitzenden en detacheren

Een goede match tussen werkgevers en werknemers is niet vanzelfsprekend. Onze kerntaak is dan ook het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Uitzenden is het meest flexibele dienstverband dat Koers Oost Uitzendbureau biedt. Wij hanteren de meest flexibele CAO: NBBU. Uw werkgeversrisico is hierdoor nihil. Alles wordt voor u geregeld, zodat u zich kunt focussen op de zaken die voor u belangrijk zijn. Wij zorgen voor: werving & selectie, loonadministratie, uitbetaling salarissen en afhandeling van eventuele ziekte.  Of u nu mensen nodig hebt voor een dag, een week, een jaar of op projectbasis, u zet onze mensen in wanneer u ze nodig hebt.

Goede communicatie is erg belangrijk!

De juiste persoon op de juiste plek is ons speerpunt. Koers Oost Uitzendbureau zorgt ervoor dat we een goede werkgever zijn, door met regelmaat evaluatiegesprekken te houden met onze flex-krachten. Uiteraard kunt u een waardevolle terugkoppeling van ons verwachten om samen tot het beste resultaat te komen.

Ga voor het gemak en de voordelen van onze dienstverlening

Bent u nieuwsgierig geworden naar het gemak en de voordelen van onze dienstverlening en wilt u deze ook ervaren? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging en wij bespreken graag de voordelen voor uw onderneming.