Wat we doen

Koers Oost

Koers Oost is een regionale dienstverlener in Overijssel en Gelderland, waarbij de mens centraal staat. De kerntaak van Koers Oost is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Ook hebben wij jarenlange expertise op het gebied van in- en uitstroom van personeel en zijn specialist in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar passend werk. Hierin gaan we net een stapje verder: in alles staat aandacht voor de mens centraal. Binding krijgen met uw klant of medewerker staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen de mens in kwestie leren kennen; zijn kwaliteiten, maar ook zijn kwetsbare kanten. Om vervolgens samen richting te geven aan werk.

Onderdelen Koers Oost

Wilt u meer weten over de verschillende onderdelen van Koers Oost? Kijk dan op ons (vernieuwde) portaal, https://www.koersoost.nl.

Samen vinden we jouw droombaan!

Hoe wij het doen

Mis jouw droomvacature niet

Stel een vacature alert in en krijg bericht wanneer er nieuwe vacatures voor je beschikbaar zijn.

Inschrijven voor vacature alert

' Koers Oost is een aanbeveling! '

Koers Oost is voor mij een aanbeveling:  Een team dat een luisterend oor heeft , zich interesseert in de persoon zelf en kennis van zaken heeft. Zodoende heb ik de kans kunnen pakken om te beginnen bij een nieuwe werkgever. Koers Oost bedankt voor deze prettige samenwerking.

Jasper Beekvelt
Kijk wat anderen over ons zeggen