Op zoek naar jouw droombaan?

Anderen over ons

' Goede ervaring met Koers Oost '

Koers Oost staat voor persoonlijk en professioneel. Geen dooddoeners als “wij hebben alleen maar moeilijk vervulbare vacatures” of “schrijf je maar in via onze website”. Nee, Koers Oost onderscheid zich en gaat actief voor je aan de slag! De deskundige intercedenten doen er echt alles aan om je zo snel mogelijk aan een baan te helpen!  Wat men toezegt komt men na, afspraak is bij hen afspraak.  Koers Oost, bedankt dat jullie me aan werk hebben geholpen. Mijn...

Daniël Schutte

' Met plezier gewerkt via Koers Oost '

De afgelopen acht maanden met veel plezier gewerkt via Koers Oost. Toen het project waaraan ik werkte bijna afgerond was, werd er gelijk actief voor mij gezocht naar een soortgelijke functie binnen een ander bedrijf. Fijn dat de intercedenten goed aanvoelen waar mijn belangstelling ligt. En na een weekje vakantie kon ik al weer aan de slag!

Kopersbegeleider

' een kop koffie staat altijd klaar '

Bij Koers Oost werken ervaren vakkrachten die de tijd voor je nemen, een kopje koffie staat altijd klaar. De urenbriefjes worden vlot afgehandeld en in dezelfde week al uitbetaald. Kortom een uitzendbureau waar ik graag terug kom.

Sylvia Sterkenburg

' Koers Oost is een aanbeveling! '

Koers Oost is voor mij een aanbeveling:  Een team dat een luisterend oor heeft , zich interesseert in de persoon zelf en kennis van zaken heeft. Zodoende heb ik de kans kunnen pakken om te beginnen bij een nieuwe werkgever. Koers Oost bedankt voor deze prettige samenwerking.

Jasper Beekvelt

' Keep up the good work! '

Recentelijk hebben we via Koers Oost een aantal "extra handen" gevraagd voor een aantal van onze projecten. Al snel bleek dat Koers Oost onze taal sprak en zodoende de juiste vakmensen kon leveren. Niets anders dan lof voor deze organisatie.

Wim van Gessel

' Partnership met Koers Oost '

Als schoonmaakdienstverlener zijn wij door de groei in Oost Nederland eigenlijk continue op zoek naar nieuwe medewerkers. Dit varieert van tijdelijke invalkrachten en schoonmaakmedewerkers op nieuwe objecten,  tot glazenwassers, vloerenspecialisten en leidinggevenden. Onze samenwerking met Koers Oost is in de loop van de jaren gegroeid naar een vorm van partnership waar wij uiterst tevreden over zijn.  Koers Oost begrijpt bij aanvragen precies wat wij zoeken en is door hun brede...

Herbert Markvoort

' Een prettige en correcte partner! '

Koers Oost is een prettige en correcte partner en reageert zeer snel en accuraat op wensen. Er wordt erg goed gekeken naar de juiste match van persoon en bedrijf!

Marnix Labeur

' Een goed bedrijf! '

 Je hebt korte lijntjes naar de mensen. Je kan goed overleggen en ze vinden goede bedrijven die bij je passen.

Kay Beek Uitzendkracht